Jak poznáme kvalitu?

Svět kávy

Svět kávy

Další publikace z edice "Jak poznáme kvalitu?" přináší souhrn informací o původu, druzích a způsobu pěstování kávy, způsobech její přípravy, označování kvality a mnoho dalších pro spotřebitele zajímavých informací.

Autor: Ing. Lenka Brzoňová, k tisku upravila Ing. Irena Michalová

Č. vydání: 1. vydání, 2012

svet-kavy.pdf

Označování masných výrobků

Označování masných výrobků

Publikace České technologické platformy pro potraviny o kvalitě a označování masných výrobků.

Pozn.: Publikace je již rozebraná.

Autor: Jan Katina

Č. vydání: 1. vydání, 2010, náklad je rozebraný

oznacovani-masnych-vyrobku.pdf

Značení GDA na obalech potravin

Značení GDA na obalech potravin

Navigace ve světě živin a kalorií - doporučená denní množství (GDA). Vydána s podporou České technologické platformy pro potraviny.

Pozn.: Publikace je již rozebraná.

Autor: Libor Dupal (editace)

Č. vydání: 1. vydání, 2011

znaceni-gda-na-obalech-potravin.pdf

MODERNÍ ŠLECHTĚNÍ A POTRAVINY

MODERNÍ ŠLECHTĚNÍ A POTRAVINY

Publikace České technologické platformy pro potraviny - co potřebujeme vědět o potravinách z geneticky modifikovaných plodin

Autor: Jaroslav Drobník

Č. vydání: 1. vydání, 2010

moderni-slechteni-a-potraviny.pdf

Nanotechnologie v potravinářství

Nanotechnologie v potravinářství

Jsou obavy před nano-částicemi v potravinách opodstatněné?

Autor: Ing. Alexandra Kvasničková

Č. vydání: 1. vydání, 2011

nanotechnologie-v-potravinarstvi.pdf

RFID – radiofrekvenční identifikace: Důvod k obavám?

RFID – radiofrekvenční identifikace: Důvod k obavám?

Publikace České technologické platformy pro potraviny - budeme se obávat nové technologie?

Autor: David Pešek

Č. vydání: 1. vydání, 2010

rfid-radiofrekvencni-identifikace-duvod-k-obavam.pdf

Stránek: 7, stránka: 1 ... 4 | 5 | 6 | 7