Czech Horeca Summit 2004

Letos se uskuteční již čtvrtý ročník odborného a společenského setkání špiček českého hotelového, restauračního a cateringového trhu pod zcela novým názvem Czech Horeca Summit 2004 ve středu dne 3. 11. 2004 v TOP Hotelu Praha. Prestiž této konference podtrhuje očekávaná účast více než 400 zajímavých hostů z oblasti gastronomie, ubytování a klíčových dodavatelů.
Program samotné konference Czech Horeca Summit 2004 se zaměří na analýzu a prognózu vývojových trendů rozvoje trhu Horeca a příklady úspěšných podnikatelských řešení u nás i v zahraničí.
V prvním jednacím bloku vystoupí generální sektretářka HOTREC paní Marguerite Sequaris, která promluví na téma přínosu Evropské unie pro hotely a restaurace. Vrcholoví představitelé Národní federace hotelů a restaurací ČR a HO.RE.KA ČR poté seznámí účastníky s aktuálním stavem tuzemských pohostinských a ubytovacích služeb a výhledem do jejich budoucnosti.

Ke konfrontaci s EU dojde i ve druhé jednací části prostřednictvím nových impulsů pro gastronomii na příkladu rakouského řešení a domácích úspěšných marketingových konceptů, zastoupených jejich aktéry.

Aktuální témata jako destinační management, zvyšující se nároky na kvalitu gastronomie, potřeba profesionalizace v managementu a řízení podniků či tlak na vývoj nových produktů pro gastronomii na straně dodavatelů se následně promítnou i do čtyř odpoledních diskusních workshopů.
Ty nabídnou provokativní a inspirativní názorové střety zastoupených odborníků, mj. na téma výhod vlastní výroby v konfrontaci s využitím konveniencí, role marketingu při řízení podniků či význam outsourcingu v horeca sektoru.

Konferenci již tradičně organizuje Vysoká škola hotelová v Praze a společnost INCOMA Consult ve spolupráci s podnikatelskými asociacemi NFHR ČR, HO.RE.KA ČR, Unihost a Spolhost.

zavřít

24. 01. 2005 00:00