Novinky - archiv

Norma ISO 22000 – přínos pro spotřebitele?

Každý článek potravinového řetězce musí zajistit bezpečnost potraviny. Důležitým nástrojem je zavádění a certifikace systémů řízení bezpečnosti potravin. Norma ISO 22000 by měla zaplnit dosavadní mezery.

více

24. 11. 2005

Technické normy pro spotřebitele

Další nabídka technických norem z produkce Českého normalizačního institutu.

více

14. 11. 2005

„Hygienický balíček“ – nové předpisy ES o hygieně a kontrole potravin účinné od 1.1.2006

Od ledna 2006 nové předpisy EU v oblasti hygieny potravin. Budeme bezpečnější?

více

14. 11. 2005

Listopad 2005 - Měsíc kvality v České republice a EU

Měsíc listopad je v České republice již několik let vyhrazen kvalitě. Bude organizován řada akcí, které budou na její propagaci zaměřeny.

více

24. 10. 2005

Cena spokojený zákazník Karlovarského kraje

Sdružení českých spotřebitelů (SČS) vyhlásilo na základě zkušeností získaných v letech 2001 – 2003 cenu Spokojený zákazník za rok 2004 v pěti regionech......

více

17. 10. 2005

Semináře SČS v regionech

Bezpečnost výrobků a služby - semináře v regionech.

více

07. 10. 2005

Nová vyhláška o nakládání s elektrozařízeními a elektroodpady

Kam s ním? Novodobý problém odpadů vyřešen transpozicí evropskkých předpisů ...

více

07. 10. 2005

Letos prvně na svatomartinské víno

Stane se novinka Svatomartinské českým "Novým Beaujoilais"?

více

13. 09. 2005

Začala sezóna burčáku

Máte chuť na burčák? Kontrola prý funguje, ale obezřetnost je namístě.

více

12. 09. 2005

Nové technické normy

Jaké normy dodal na trh nově Český normalizační institut?

více

28. 07. 2005

novinky

Stránek: 334, stránka: 1 ... 319 | 320 | 321 | 322 | 323 ... 334