Novinky - archiv

Hlavní legislativa o uvedení Geneticky Modifikovaných Organismů na trh

Geneticky modifikované organizmy (GMO) a geneticky modifikované mikroorganizmy (GMM) jsou definovány jako organizmy a mikroorganizmy se změněným genetickým......

více

24. 01. 2005

Hypoalergenní potraviny

Výzkumný projekt EU byl zaměřený na vývoj nových potravinářských výrobků (například z geneticky modifikovaných surovin), které nebudou u citlivých osob......

více

24. 01. 2005

Informace o založení nového subjektu v oblasti ochrany spotřebitele - USAS

Sdružení českých spotřebitelů iniciovalo vznik nového integrujícího uskupení v oblasti ochrany spotřebitele s cílem podpořit zejména spolupráci v regionech.......

více

24. 01. 2005

Jednání Odborné komise v jihomoravském kraji

Na úterý 14. října 2003 bylo svoláno řádné zasedání OK pro ochranu spotřebitele v Jihomoravském kraji.
Komise se především zabývala plněním......

více

24. 01. 2005

Veletrh SALIMA

Sdružení českých spotřebitelů se účastnilo na brněnském výstavišti potravinářského veletrhu Salima, který se konal první týden v březnu, za mimořádné pozornosti......

více

24. 01. 2005

Úloha regionů v EU

Setkání představitelů všech evropských regionů ze současných a přistupujících členských států minulý týden v Bruselu přivítal předseda Komise Romano Prodi......

více

24. 01. 2005

Zasedání odborné komise pro ochranu spotřebitele v Karlovarském kraji

Dne 8.10.2003 se v Chebu uskutečnilo ustavující zasedání Odborné komise pro ochranu spotřebitele v Karlovarském kraji. Karlovarský kraj se tak stal pátým......

více

24. 01. 2005

Spuštění nového portálu EU

Komise zahájila provoz nového portálu, který bude všem občanům rozšířené EU poskytovat přístup k lepším informacím o jejich právech
Evropská komise......

více

24. 01. 2005

Komunikační strategie spotřebitelů

Zástupce spotřebitelů v koordinační skupině pro bezpečnost potravin (KS)při Ministerstvu zemědělství, kterým je ředitel Sdružení českých spotřebitelů,......

více

24. 01. 2005

Czech Horeca Summit 2004

Letos se uskuteční již čtvrtý ročník odborného a společenského setkání špiček českého hotelového, restauračního a cateringového trhu pod zcela novým názvem......

více

24. 01. 2005

novinky

Stránek: 326, stránka: 1 ... 322 | 323 | 324 | 325 | 326