Novinky - archiv

Legislativa EU týkající se detergentů a čistících prostředků

Čistící a prací prostředky, vedle potravin, obuvi a textilu jistě nejatraktivnější předmět zájmu spotřebitelů. Proto i významným artiklem z hlediska volného......

více

24. 01. 2005

Bezpečnost dětských chodítek

Česká obchodní inspekce (ČOI), Česká pediatrická společnost, Ministerstvo zdravotnictví (MZd) a dovozci dětských chodítek se na svém setkání v prostorách......

více

24. 01. 2005

Diskuze nad chemickými látkami a produkty

Sdružení českých spotřebitelů (SČS) upozorňuje, že v Evropské unii se stupňuje diskuse nad návrhy Evropské komise na legislativu k chemickým produktům......

více

24. 01. 2005

Diskuzní fóra pro spotřebitelské otázky

Webové stránky Sdružení českých spotřebitelů mají sloužit zejména pro podpoření komunikace se spotřebiteli i s jednotlivými partnery na trhu. Upozorňujeme......

více

24. 01. 2005

Diskuzní setkíní SČS s Agenturou hospodářské soudržnosti a zaměstnanosti

Agentura Hospodářské soudržnosti a zaměstnanosti ve spolupráci se Sdružením českých spotřebitelů uspořádala 14. října 2003 v Lechovicích v hotelu Weis......

více

24. 01. 2005

Evropská komise se vyjádřila k technické normalizaci

Evropská Komise právě schválila Sdělení o úloze normalizace při podpoře evropské legislativy a politiky. Vzájemně dohodnuté, celoplošně dobrovolně přijaté......

více

24. 01. 2005

Falšované masné výrobky

Státní veterinární správa České republiky uveřejnila tiskovou správu týkající se falšování masných výrobků na našem trhu. Připomeňme si, že před časem......

více

24. 01. 2005

Genetický kód kávy dešifrován

Brazilský ministr zemědělství Roberto Rodrigues zveřejnil v srpnu 2004 tyto úspěšné výsledky vládního programu. Svět o to následně informovala zpravodajská......

více

24. 01. 2005

Hlavní legislativa o uvedení Geneticky Modifikovaných Organismů na trh

Geneticky modifikované organizmy (GMO) a geneticky modifikované mikroorganizmy (GMM) jsou definovány jako organizmy a mikroorganizmy se změněným genetickým......

více

24. 01. 2005

Hypoalergenní potraviny

Výzkumný projekt EU byl zaměřený na vývoj nových potravinářských výrobků (například z geneticky modifikovaných surovin), které nebudou u citlivých osob......

více

24. 01. 2005

novinky

Stránek: 340, stránka: 1 ... 335 | 336 | 337 | 338 | 339 | 340