Jak poznáme kvalitu?

VLIV KULINÁRNÍ ÚPRAVY POTRAVIN NA JEJICH NUTRIČNÍ HODNOTU

VLIV KULINÁRNÍ ÚPRAVY POTRAVIN NA JEJICH NUTRIČNÍ HODNOTU

Přinášíme novou publikaci v edici Jak poznáme kvalitu?, tentokrát zaměřenou na vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu.

Autor: Bohumil Turek, Petr Šíma, Irena Michalová

Č. vydání: svazek 24, 1. vydání, září 2017

vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Jak poznáme kvalitu? Sója a výrobky ze sóji

Jak poznáme kvalitu? Sója a výrobky ze sóji

Přinášíme další publikaci z řady Jak poznáme kvalitu?, tentokrát na téma sóji a výrobků z ní.

Autor: Radmila Dostálová

Č. vydání: svazek 23, 1. vydání, září 2017

jak-pozname-kvalitu-s-ja-a-vyrobky-ze-s-ji.pdf

Jak poznáme kvalitu? Pivo

Jak poznáme kvalitu? Pivo

Přinášíme další titul v edici Jak poznáme kvalitu, tentokrát zaměřenou na pivo. Dozvíte se mnoho zajímavého z jeho historie, pěstování, obsahu živin a jeho vlivu na výživu, o postupech výroby, ale také různé mýty a fakta, které se čas od času objevují v tisku.

Autor: Michaela Mezerová

Č. vydání: svazek 22, 1. vydání, červenec 2017

jak-pozname-kvalitu-pivo.pdf

Jak poznáme kvalitu? Svět kávy

Jak poznáme kvalitu? Svět kávy

Přinášíme vám 2. přepracované vydání úspěšné publikace z roku 2013. Svět kávy přináší souhrn informací o původu, druzích a způsobu pěstování kávy, způsobech její přípravy, označování kvality a mnoho dalších pro spotřebitele zajímavých informací.

Autor: Lenka Brzoňová

Č. vydání: svazek 21, 2. přepracované vydání, červenec 2017

jak-pozname-kvalitu-svet-kavy.pdf

Jak poznáme kvalitu? Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich

Jak poznáme kvalitu? Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich

Přinášíme vám 2. přepracované vydání publikace z roku 2013 z edice Jak poznáme kvalit?, zaměřenou na ryby a vodní živočichy.

Autor: Miloš Kavka

Č. vydání: svazek 20, 2. přepracované vydání, červenec 2017

jak-pozname-kvalitu-ryby-ostatni-vodni-zivocichove-a-vyrobky-z-nich.pdf

Jak poznáme kvalitu? Umíme se v ní orientovat?

Jak poznáme kvalitu? Umíme se v ní orientovat?

MOTTO: Kvalita za spotřebitelem, spotřebitel za kvalitou.

Publikace Sdružení českých spotřebitelů v edici Jak poznáme kvalitu? mají u spotřebitele podporovat vnímání kvality potravin a schopnost orientovat se podle kvality při výběru potravin. Edice je každoročně rozšiřována o další komodity na trhu a jejími autory jsou vždy odborníci z daného oboru.

Autor: L. Bergmannová

Č. vydání: 2017

jak-pozname-kvalitu-umime-se-v-ni-orientovat.pdf

Stránek: 7, stránka: 1 | 2 | 3 | 4 ... 7