Jak poznáme kvalitu?
O lahůdkách pro spotřebitele
Dobře si vybrat lahůdkářský výrobek nemusí být jednoduché. Brožura přehledně informuje o druzích lahůdkářských výrobků a požadavcích na jejich kvalitu, včetně exkurzu do historie.
Autor: Miroslav Čeřovský
Č. vydání: 2. vydání, říjen 2015
Hovězí a vepřové maso
Maso je nedílnou součástí pestré a vyvážené výživy člověka ... Jak se vyznat v kvalitě čerstvého masa?
Autor: Jan Katina, Fr. Kšána ml.
Č. vydání: 2. přepracované vydání, listopad 2015
DRŮBEŽÍ MASO A DRŮBEŽÍ MASNÉ VÝROBKY
Drůbeží maso patří mezi základní druhy masa a je důležitou součástí sortimentu na trhu potravin. Brožura nám přináší řadu zajímavých informací o této komoditě.
Autor: František Mates
Č. vydání: svazek č. 13, 1. vydání, září 2015
ČOKOLÁDA, KAKAO A VÝROBKY Z NICH
Brožura nabízí nejen informace o konkrétních kritériích ve vztahu ke kvalitě čokolády, kakaa a výrobků z nich, ale také zajímavou historií kakaa a čokolády a principy technologie výroby.
Autor: Jana Čopíková
Č. vydání: svazek č. 12, 1. vydání, září 2015
Med
Publikace přináší řadu informací o včelích produktech, výrobě medu, jeho zpracování a uchování, přínosech medu pro zdraví a další zajímavé informace.
Autor: Kolektiv autorů: Libor Dupal, František Kamler, Dalibor Titěra, Marcela Vořechovská, Hana Vinšová
Č. vydání: svazek 11. 1. vydání, srpen 2015
Těstoviny
Nová publikace z edice přináší informace např. o historii těstovin, jejich výrobě, technologických postupech, členění na druhy a postavení těstovin ve výživě a spotřebě a další.
Autor: Marie Hrušková, Pavel Hrdina, Pavel Filip
Č. vydání: svazek 10, 1. vydání, srpen 2015