Jak poznáme kvalitu?
![Svět kávy](https://konzument.cz/users/publications/4-publikace/thumbs/81-svet-kavy.png?1511936359)
Svět kávy
Další publikace z edice "Jak poznáme kvalitu?" přináší souhrn informací o původu, druzích a způsobu pěstování kávy, způsobech její přípravy, označování kvality a mnoho dalších pro spotřebitele zajímavých informací.
Autor: Ing. Lenka Brzoňová, k tisku upravila Ing. Irena Michalová
Č. vydání: 1. vydání, 2012
![Označování masných výrobků](https://konzument.cz/users/publications/4-publikace/thumbs/30-oznacovani-masnych-vyrobku.png?1511936359)
Označování masných výrobků
Publikace České technologické platformy pro potraviny o kvalitě a označování masných výrobků.
Pozn.: Publikace je již rozebraná.
Autor: Jan Katina
Č. vydání: 1. vydání, 2010, náklad je rozebraný
![Značení GDA na obalech potravin](https://konzument.cz/users/publications/4-publikace/thumbs/39-znaceni-gda-na-obalech-potravin.png?1511936359)
Značení GDA na obalech potravin
Navigace ve světě živin a kalorií - doporučená denní množství (GDA). Vydána s podporou České technologické platformy pro potraviny.
Pozn.: Publikace je již rozebraná.
Autor: Libor Dupal (editace)
Č. vydání: 1. vydání, 2011
![MODERNÍ ŠLECHTĚNÍ A POTRAVINY](https://konzument.cz/users/publications/4-publikace/thumbs/29-moderni-slechteni-a-potraviny.png?1511936358)
MODERNÍ ŠLECHTĚNÍ A POTRAVINY
Publikace České technologické platformy pro potraviny - co potřebujeme vědět o potravinách z geneticky modifikovaných plodin
Autor: Jaroslav Drobník
Č. vydání: 1. vydání, 2010
![Nanotechnologie v potravinářství](https://konzument.cz/users/publications/4-publikace/thumbs/43-nanotechnologie-v-potravinarstvi.png?1511936359)
Nanotechnologie v potravinářství
Jsou obavy před nano-částicemi v potravinách opodstatněné?
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Č. vydání: 1. vydání, 2011
![RFID – radiofrekvenční identifikace: Důvod k obavám?](https://konzument.cz/users/publications/4-publikace/thumbs/31-rfid-radiofrekvencni-identifikace-duvod-k-obavam.png?1511936359)
RFID – radiofrekvenční identifikace: Důvod k obavám?
Publikace České technologické platformy pro potraviny - budeme se obávat nové technologie?
Autor: David Pešek
Č. vydání: 1. vydání, 2010