Jak poznáme kvalitu?
Jak poznáme kvalitu? Vyvážená strava a zdraví
Nová publikace z edice je zaměřená na informace o vyvážené stravě a jejímu vlivu na naše zdraví.
Autor: Bohumil Turek, Petr Šíma, Irena Michalová
Č. vydání: svazek 19, 1. vydání, září 2016
Jak poznáme kvalitu? Sýry a tvarohy
Připravili jsme 2. přepracované vydání publikace Sýry a tvarohy.
Autor: Oldřich Obermaier, Vladimír Čejna, Jiří Kopáček
Č. vydání: svazek 18. 2. vydání, srpen 2016
Jak poznáme kvalitu? Označování masných výrobků
Druhé přepracované vydání publikace vydané v roce 2010 přináší řadu nových informací v označování masných výrobků, které spotřebiteli napomáhá v orientaci v široké paletě nabídky masných výrobků.
Autor: Jan Katina
Č. vydání: svazek 17., 2. přepracované vydání, červenec 2016
Jak poznáme kvalitu? Nealkoholické nápoje
Publikace se zaměřuje na nealkoholické nápoje, jejich členění, obecnou charakteristiku, základní požadavky na kvalitu a další důležité informace.
Autor: Helena Čížková
Č. vydání: svazek 16, 1. vydání, červen 2016
Jak poznáme kvalitu? Čaj
Předkládáme spotřebitelům další publikaci z edice Jak poznáme kvalitu, tentokrát na téma čaj. Dozvíme se z ní mnoho zajímavého o druzích čaje, jeho pěstování, zpracování a další zajímavé informace.
Autor: Lenka Brzoňová
Č. vydání: svazek 15, 1. vydání, květen 2016
Obiloviny a luštěniny
Publikace je zaměřená na dvě důležité výživové komodity - obiloviny a luštěniny.
Autor: Ing. Marcela Sluková, Ph.D., Ing. Pavel Skřivan, CSc., Ing. Radmila Dostálová, Mgr. Jiří Horáček Ph.
Č. vydání: svazek 14, 1. vydání, duben 2016